JOUNI KERMINEN

Jouni on nyt pitempään lomalla...

Jouni on kivunhoidosta ja ihmisten auttamisesta kiinnostunut terveydenhuollon yrittäjä.

Jouni on aloittanut erikoiskäsittelyihin perustuvan kivunhoitojen suorittamisen jo vuonna 1989. Jolloin hän avasi ensimmäisen vastaanoton Vantaan Hiekkaharjussa. Samana vuonna Jouni aloitti iltavastaanotot Suomen-Saunaseuralla Helsingin Lauttasaaressa. Sauna-Seura ry llä Jouni hoiti asiakaskuntaa 10-vuoden ajan menestyksekkkäästi.

Tämän jälkeen yrityksemme avasi kivunhoitoon erikoistuneen vastaanoton yhdesssä alan erikoislääkärin kanssa Vantaan Veromäkeen aivan kauppakeskus JUMBON viereen.

Koulutuksestamme voimme mainita seuraavaa:

Jouni on hoitanut ja kehittänyt yhdessä Ortopedian erikoislääkärin Antti Heikkilän kanssa lihas-, ja pehmytkudoskäsittelytekniikkaa yli 10-vuoden ajan. Hoitoteknikkamme poikkeaa merkittavästi perushieronnasta ja fysioterapiasta.

Hoitotulokset ovat olleet erinomaisia!

Saman em. hoitotekniikan olemme opettaneet myös Iirolle, joka jatkaa menestyksekkäästi kivunhoitoja yrityksessämme.

•koulutetun hierojan ammattitutkinto / urheiluhierojan koulutus
• hermoratahierojan koulutus.
• 2 erillistä triggerpistekoulutusta, johon liittyi myös patologin opastus anatomisen avauksen yhteydessä.
• purentalihaskivut, manuaalinen hoito -koulutus
• osteopaattisen mobilisoivan hieronnan koulutus I (fysiatri Jari Ylinen)
• osteopaattisen mobilisoivan hieronnan koulutus II (fysiatri Jari Ylinen)
• osteopaattisen mobilisoivan hieronnan yläraajakoulutus. Olkapään, kyynärpään kipuhoidot ja kuntoutus (fysiatri Jari Ylinen)
• lihaskalvo- ja venytyshieronta koulutus (”Graston” -tekniikka) Fysiatri Jari Ylinen
• kuntotestaajakoulutus, UKK-instituutti
• kuntotestaus polkupyöräergometrillä -koulutus (3-portainen)
• kävelytestiohjaajakoulutus
• kinesioteippauskurssi
• Back-Dock selänhoitomenetelmä kurssi (lääkäri Kaarlo Jaakkola) ym.


IIRO KERMINEN

Koulutettu hieroja, kivunhoitoon erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen.

Iiro on Espoon Suomen Hierojakoulussa koulutuksen saanut koulutettu hieroja, Iiro on aktiivi urheilija ja jaksaa hienosti hoitaa tehokkailla otteilla myös haastavimpia asiakkaita.

-Iiron hieronta- ja hoitomenetelmiin kuuluu:

Kivunhoitoon yhdesssä erikoislääkärimme kanssa yli 10-vuoden ajan kehitetty syvälihashieronta (deep tissue massage), urheiluhieronta, mobilisoiva hieronta, lihaskalvo- ja sidekudoskäsittely, triggerpistekäsittely, jäsenkorjaus.

Kinesio- ja urheiluteippaus sekä hierojan erikoisammattitutkinnon osana ollut mobilisaatio hoito eli nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Iiro on saanut myös yrityksen sisäisen koulutuksen erikoishoitojen suorittamiseen,

Iiro on hyvin perehtynyt lihas- ja pehmytkudoksien ongelma hoitoihin ja niiden kuntoutukseen. Iiro on tehokas ja hyvin edistynyt yhdessä alan erikoislääkärin kanssa yli 10-vuotta kehitettyyn erikoishierontaan, lihaskalvo- ja faskiahoitoihin ja syvälihashierontaan (deep tissue massage). Perinteisiä hoitoja unohtamatta.


Iiro laatii / antaa hyvät lihaskuntoharjoittelu ohjelmat lihaskuntoutukseen. Iiro on käynyt myös kuntosalivalmentaja koulutuksenkin.


Iirolla on omakohtaisia kokemuksia yliliikkuvan sidekudoksiston mukanaan tuomista ongelmista urheilussa.

Osgood Schlatterin tauti ja polven siteiden ärsytystilat on paremmin kuin hyvin hallussa, sekä se miten niitä hoidetaan ja pysytään kuitenkin harjoittelu ja pelikuntoisena.

Kaikille ei samat ohjeet päde. Toisilla on yliliikkuvuutta, toisilla taas ylikireät lihakset, osalla lihasheikkoutta jne. Kts.valikon kohdasta osgood schlatter lisää...

Olemme saaneet monipuolista koulutusta kokeneilta kivunhoidon ammattilaisilta ja kehittäneet hoitoja siitä edelleen.

, Orpedisen kirurgian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä on opastanut meitä manuaaaliseen käsintehtävään kivunhoitoon jo vuodesta 1997 alkaen.

Kouluttajina eri kursseilla ja työelämässä ovat olleet mm. hieroja/kouluttaja Kimmo Linden
lääkäri /kouluttaja Jarmo Huttunen, Lääkäri Pertti Lähteenmäki, Fysiatrian erikoislääkäri / Osteopaatti Jari Ylinen, ”kovakäsi” Eino Korhonen, pitkälle yli 40- vuotta vaativia urheiluhierontoja tehnyt urheiluhieroja. Fysioterapeutti Mikko Ravea ja Urheiluhieroja Jouni Hämäläinen Suomen hierojakoulusta.