HENKILÖSTÖ


IIRO KERMINEN

Koulutettu urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja

Iiro on ottanut isänsä Jouni Kermisen roolin yrityksessä.

Iiro on valmistunut Espoon Suomen Hierojakoulusta urheiluhierojaksi sekä kuntosalivalmentajaksi vuonna 2018.

Häntä on ollut kouluttamassa fysioterapeutti Mikko Ravea sekä urheiluhieroja Jouni Hämäläinen Suomen Hierojakoulusta.

Hän on myös saanut yrityksen sisäisen koulutuksen Antti Heikkilän (ortopedisen kirurgian ja traumatologian erikoislääkäri) ja Jouni Kermisen (osteopaatti ja urheiluhieroja) kehittämien erikoishoitojen suorittamiseen.

Iiro pelaa koripalloa miesten 1B-divisioonassa. Hänellä on myös monesta muustakin lajista omakohtaista kokemusta mm. jalkapallosta, sählystä, yleisurheilusta, painista, uimisesta sekä uimahypystä. Hänellä on myös kokemusta erilaisista urheiluvammoista ja -vaivoista, eli osaa hoitaa kiputiloja niin, että pystyy edelleen harjoittelemaan.

Iiro on hyvin empaattinen ja osaa asettua muiden saappaisiin vaivojen hoidossa. Hän on siis hyvin motivoitunut lähtemään etsimään juurisyytä vaivoillesi. Iirolle on vuosien saatossa kehittynyt hyvä ymmärrys ihmiskehosta. Toisilla on yliliikkuvuutta kun taas toisilla ylikireyttä tai lihasheikkoutta. Hoidot ovat siis hyvin yksilöllisiä.

Iiron hieronta- ja hoitomenetelmiin kuuluu:

Syvälihashieronta (deep tissue massage), urheiluhieronta, mobilisaatiot (nivelten liikkuvuuden edistäminen), lihaskalvo- ja sidekudoskäsittely sekä triggerpistekäsittely.

Kinesio- ja urheiluteippaus

Kuntoutusohjelmien laatiminen